Kies uw KantoorKies uw KantoorExlooZuidbroek Ma - Vr 09:00-17:00 0591 - 549 292 [email protected] Ma - Vr 09:00-17:00 0598 - 451 751 [email protected]
Uw Adviseur
in de regio
Persoonlijk
en betrokken
Vertrouwd door
500+ klanten
Contact Opnemen

Over Huis

Jouw persoonlijk adviseur in de regio

Persoonlijk Advies

Regionaal en Betrokken

Uw tevredenheid telt

Huis verzekeringen & hypotheken – een persoonlijk advies en alles onder één dak! In Exloo en Zuidbroek zijn wij gevestigd. Voorheen waren wij één bedrijf, maar sinds 2009 zijn de makelaardij en ‘financiële tak’ van ons bedrijf gesplitst. Hier is echter niets van te merken!

Binnen ons kantoor heeft iedereen zijn eigen specialisme, maar doordat de deur van een collega altijd open staat, zijn we in staat zeer snel en accuraat zaken op elkaar af te stemmen. Zo kunnen wij een hypotheek- en aankoopadvies bijvoorbeeld ineens bespreken.

Bij Huis Verzekeringen & Hypotheken werken erkende hypotheekadviseurs, verzekeringsadviseurs en bankadviseurs. Een betrouwbaar en degelijk advies is dus gewaarborgd.

Wij zijn ook jouw zelfstandig adviseur van de RegioBank; Persoonlijk en mooi alles onder één dak! Om een passende hypotheek af te sluiten èn alle verzekeringen te regelen. Ook hiervoor zoek je vanzelfsprekend een betrouwbare partij die bij jou past.

Ons Team

John Huis

NVM Register-Makelaar/Taxateur (RMT)

(0591) 54 81 82
[email protected]

Klaas Kreulen

Hypotheek- en assurantieadviseur

Kantoor Exloo en Zuidbroek
[email protected]

Judith Roelsma

Commercieel medewerkster binnendienst

Kantoor Exloo
[email protected]

Lianne Wind

Verzekeringsadviseur

Kantoor Exloo
[email protected]

Yvonne de Vries

Verzekeringsadviseur zakelijk

Kantoor Zuidbroek
[email protected]

Iris Wiegman

Commercieel medewerkster binnendienst

Janet Lubberman

Commercieel medewerkster binnendienst

Anouk Bron

Commercieel medewerkster binnendienst

Open vacature

Gecertificeerde en adviseurs (WFT) en Makelaars (RMT)

Omschrijving

Er zijn op dit moment geen openstaande plaatsen voor medewerkers. Desondanks zijn wij voortdurend op zoek naar ondernemende personen. Het gaat hierbij dan om gecertificeerde en adviseurs (WFT) en Makelaars (RMT). Je kunt hierover bij ons altijd vrijblijvend informeren. Bellen kan via: 0591-549292 of mailen via [email protected] of [email protected].