Kies uw KantoorKies uw KantoorExlooZuidbroek Ma - Vr 09:00-17:00 0591 - 549 292 [email protected] Ma - Vr 09:00-17:00 0598 - 451 751 [email protected]
Uw Adviseur
in de regio
Persoonlijk
en betrokken
Vertrouwd door
500+ klanten
Contact Opnemen
Huis Verzekeringen > RegioBank

RegioBank

Ook aanwezig bij Huis Verzekeringen

Wij zijn RegioBank
Je wilt graag een bank in de buurt. Om gewoon even binnen te lopen voor een vraag of een goed advies. Een kantoor om de hoek, met een Zelfstandig Adviseur die je kent. Waar je jouw geldzaken regelt zoals jij dat wilt. Dat vindt je allemaal bij RegioBank.

Ook voor bankzaken kun je bij Huis Verzekeringen en Hypotheken terecht
Als sinds 1996 adviseren wij bij bancaire producten. Daarmee slaan wij een andere weg in dan grote banken. De afgelopen jaren zijn steeds meer lokale vestigingen in de kleinere dorpen komen te vervallen, bankieren kon dus enkel in de grotere plaatsen. Door een kleinschalig, professioneel en persoonlijk kantoor bieden wij jou de mogelijkheid jouw bankzaken dichtbij huis te regelen met persoonlijke service. Natuurlijk in combinatie met alle moderne gemakken als internetbankieren, een mobiele app en vele rekeningen en spaarvormen.

Persoonlijke, kwalitatief hoogstaande dienstverlening
RegioBank onderscheidt zich van de traditionele banken door haar persoonlijke, kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Een bank die het persoonlijk contact met de cliënt op waarde weet te schatten en daarmee een bewust gekozen plaats in de markt inneemt. Gevolg is een uitgebreid landelijk netwerk van intermediairs, vooral gevestigd in gebieden waar de ‘grootbanken’ zich hebben teruggetrokken. Verspreid over Nederland werkt de bank samen met ruim 530 intermediairs.

  • Ruime keuzevrijheid
  • Altijd een passende rekening
  • Persoonlijk advies

Betaalrekening

U wilt eenvoudig uw bankzaken regelen?
Wij hebben een betaalpakket zonder onnodige extra’s. In deze tijd kunt u niet meer zonder een betaalpakket. Gewoon om te kunnen pinnen, overboeken en storten. En als u dat wilt hoort daar ook nog internetbankieren bij. Verder is er niets ingewikkelds aan, in ieder geval niet bij RegioBank, want wij kiezen bewust voor eenvoud in geldzaken. Bij ons is een betaalpakket gewoon een betaalpakket. Zonder dure creditcard of andere onnodige extra’s. Een voordelige rekening dus, waarmee u altijd eenvoudig uw bankzaken kunt regelen.

Uw bankzaken regelen op uw manier
Bij RegioBank kunt u uw bankzaken regelen zoals u dat wilt. Het is immers uw geld. Wilt u een eenvoudig betaalpakket, waar u wel alles mee kunt? Bij RegioBank kan dat. Want uw wensen staan bij ons voorop. U kunt bijvoorbeeld Internet Bankieren, maar u kunt ook gebruik maken van overschrijvingsformulieren. En wilt u geld komen storten aan de balie? Ook dat is bij onze kantoren mogelijk. Wilt u een betaalrekening waarbij u zonder problemen uw rekeningen kunt betalen wanneer en zoals u wilt? Wilt u liever persoonlijk geholpen worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

RegioBank biedt u Plus Betalen.
Dat is een compleet betaalpakket met alles wat u nodig heeft om snel en makkelijk uw dagelijkse bankzaken te regelen.
Zoals een gratis Wereldpas met chipknip en Internet Bankieren.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en deskundig advies.

Spaarrekening

Spaarwijzer
Bij RegioBank kunt u kiezen uit verschillende spaarvormen. Voor welke vorm u ook kiest, u bent altijd verzekerd van een aantrekkelijke spaarrente. Wij adviseren u graag in een persoonlijk gesprek op ons kantoor om zo tot een goede keuze te komen. Daarbij houden wij rekening met uw wensen. Nu en in de toekomst. Kortom, zonder veel gedoe behaalt u het maximale rendement op uw spaargeld onder de voor u van belang zijnde voorwaarden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en deskundig advies.

Een greep uit ons assortiment:

Spaar-op-Maat
Vrij en vast sparen op één rekening, zonder kosten geld opnemen en storten op het vrije deel.

Maandsparen
Snel en makkelijk automatisch sparen en geld opnemen zonder kosten.

Inkomensplan
Maandelijkse aanvulling op het inkomen waarbij de uitkering en rente gegarandeerd zijn voor de rest van de looptijd.

Welke spaarrekening past het beste bij mij? Bekijk hier de mogelijkheden.

Kinderrekening

– Geen kosten
– Variabele rentevergoeding op saldoAf te sluiten tot en met 23 jaar
– Sparen, betalen en Internet Bankieren met 1 bankrekening
– Geschikt voor jongeren van 0 tot 27 jaar
– Wordt bij 27 jaar automatisch omgezet in het betaalpakket Plus Betalen
– Welkomstcadeau bij afsluiting
– Gratis Wereldpas voor rekeninghouder (vanaf 10 jaar)
– Mogelijkheid tot Internet Bankieren (vanaf 12 jaar, apart aan te vragen)
– Vanaf 18 jaar mogelijkheid om rood te staan
– Een rekening die met uw kind meegroeit
– De 1.2.3 Rekening groeit met uw kind mee. Bekijk het onderstaande schema, en ontdek dat er steeds meer mogelijk wordt naarmate uw kind ouder wordt.

Stappenplan 1.2.3 Rekening

0 t/m 9 jaar
1.2.3 Spaarrekening.
Altijd een aantrekkelijke spaarrente.
Rente 1,65%

10 t/m 17 jaar
1.2.3 Betaalrekening.
Altijd een aantrekkelijke spaarrente.
Overschrijvingsformulieren.
Wereldpas met chipknip.
Internet Bankieren vanaf 12 jaar.
Rente 1,65%

18 t/m 26 jaar
1.2.3 Privérekening.
Altijd een aantrekkelijke spaarrente.
Overschrijvingsformulieren.
Wereldpas met chipknip.
Internet Bankieren.
Mogelijkheid om rood te staan tot € 250. Rente 1,25%

Zilvervloot Sparen

Terug bij RegioBank: Zilvervloot Sparen

Spaar een mooi bedrag voor uw (klein)kind op een aantrekkelijke spaarrekening. De rekening loopt tot de 18e verjaardag van uw (klein)kind en is te openen tot de 16e verjaardag. Naast de variabele rente ontvangt u een premie over de inleg van 1% per volledig spaarjaar met een maximum van 10%. Een ideaal cadeau bij de geboorte van een (klein)kind.

– Sparen voor uw kind of kleinkind
– Aantrekkelijke rente en tot 10% premie
– Leer uw (klein)kind sparen
– Welkomstcadeau naar keuze
– Leren sparen

Uw (klein)kind ontvangt over de inleg op Zilvervloot Sparen een aantrekkelijke rente. Per jaar kan er maximaal € 600,00 gestort worden op de rekening. Om het sparen te stimuleren, kan uw kind op zijn of haar 18e verjaardag een premie verdienen. Enige voorwaarde is dat er tot aan de 18e verjaardag van het kind geld op de rekening blijft staan. Uw (klein)kind krijgt dan 1% premie over de inleg minus de opnames per volledig spaarjaar met een maximum van 10%. Een mooie beloning voor jaren trouw sparen.

Geld opnemen
Geld opnemen kan altijd door de wettelijke vertegenwoordiger. Dat is de aanvrager van de rekening; de ouder(s) of verzorger(s) van het kind. Dit kan bij ons op kantoor of via Internet Bankieren. Over tussentijds opgenomen bedragen wordt geen premie uitgekeerd.

Welkomstcadeau
Bij het openen van de rekening mag uw (klein)kind een cadeau uitkiezen. Er zijn cadeaus voor alle leeftijden.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over Zilvervloot Sparen? Of wilt u een rekening openen of cadeau geven? Neem dan contact op met ons kantoor via 0591-549015. U bent van harte welkom.

Eigen Huis Sparen

Wilt u in de toekomst uw eigen droomhuis kopen? Begin dan alvast met sparen voor een startkapitaal. Met Eigen Huis Sparen spaart u bijvoorbeeld elke maand een vast bedrag tegen een aantrekkelijke variabele rente.

Met Eigen Huis Sparen kunt u sparen voor de aankoop van een woning. Maar dat hoeft niet. U mag dit spaartegoed ook gebruiken voor bijvoorbeeld de aankoop van een bouwkavel of het huren van een huis. Neemt u uw spaargeld op voor een ander doel? Dan betaalt u opnamekosten van 0,5% over het opgenomen bedrag.

Zo werkt het
Eigen Huis Sparen werkt heel eenvoudig. U stort een bedrag naar keuze op uw spaarrekening. Daarna spaart u verder. Bijvoorbeeld met een vast bedrag per maand. Neemt u geld op, dan betaalt u daarover opnamekosten van 0,5% over het opgenomen bedrag.Maar neemt u het geld op voor een erkend doel uit de productvoorwaarden, zoals een nieuwe huur- of koopwoning? Stuur dan de bewijsstukken hiervan naar de RegioBank en u krijgt de opnamekosten weer terug.

Opnamekosten terugvragen
U kunt de opnamekosten via uw Zelfstandig Adviseur terugvragen als:

– U een eigen huis gaat kopen
– U een bouwkavel gaat kopen
– Uw kind een huis gaat kopen
– U een huis gaat huren

Overstapservice

Veel mensen vinden het overstappen naar een andere bank een grote stap. Wilt u met uw betaalrekening overstappen naar RegioBank, maar ziet u op tegen het gedoe en regelwerk eromheen? Dat is niet nodig. Met de Overstapservice is het heel makkelijk om van bank te veranderen. De belangrijkste zaken worden voor u geregeld terwijl uw betalingsverkeer gewoon doorloopt. U heeft er geen omkijken naar.

Gemakkelijk overstappen
De Overstapservice is een initiatief van alle banken in Nederland. Wilt u overstappen naar RegioBank? Dan kunt u de Overstapservice gebruiken. Deze service regelt allerlei zaken voor u: bijvoorbeeld dat bijschrijvingen op uw oude betaalrekening worden doorgestuurd naar uw nieuwe rekening. En dat automatische incasso’s voortaan van uw nieuwe betaalrekening worden afgeschreven.

De Overstapkaart
De Overstapservice is 13 maanden actief. Op die manier vangen we vrijwel alle automatische incasso’s en betalingen op. Wordt er daarna nog iets van uw oude rekening afgeschreven of juist op gestort? Dan kunt u de overstapkaart gebruiken om bekend te maken dat u een ander rekeningnummer heeft.

Welke zaken regelt de Overstapservice?
– Bijschrijvingen op uw oude betaalrekening worden automatisch doorgestuurd naar uw nieuwe RegioBank Privérekening.
– Automatische incasso’s worden rechtstreeks van uw nieuwe betaalrekening afgeschreven.
– Rente, aflossing en premies van eventuele hypotheken of verzekeringen die u heeft bij uw oude bank, worden automatisch van uw nieuwe betaalrekening afgeschreven.
– Op de rekeningafschriften van RegioBank wordt duidelijk aangegeven welke bij- en afschrijvingen via de Overstapservice zijn doorgeleid naar uw nieuwe betaalrekening.
– Aanvragen Overstapservice
– Wilt u ook overstappen? Maak dan een afspraak bij ons op kantoor, dan helpen wij u met het invullen van het formulier en regelen wij de rest!

Meer weten?
Wilt u meer informatie over de Overstapservice? Wij helpen u graag verder.

Openingstijden 

Openingstijden RegioBank locatie Exloo
9.00 uur tot 12.00 uur én van 13.30 uur tot 17.00uur.

Openingstijden RegioBank locatie Zuidbroek
Alleen ’s ochtends.
Je kunt ’s middags wel op afspraak in Zuidbroek terecht.

Uw Regiobank Adviseurs

Anouk Bron

Commercieel medewerkster binnendienst

Janet Lubberman

Commercieel medewerkster binnendienst

Iris Wiegman

Commercieel medewerkster binnendienst

Lianne Wind

Verzekeringsadviseur

Kantoor Exloo
[email protected]

Judith Roelsma

Commercieel medewerkster binnendienst

Kantoor Exloo
[email protected]

Lees alles over Huis Op onze informatiepagina >

Kunnen we helpen?

Neem gerust vrijblijvend contact op. We reageren doorgaans binnen 24 uur. U kunt ons ook meteen bellen.

 (0591) 549 292
[email protected]

Contact Opnemen