Kies uw KantoorKies uw KantoorExlooZuidbroek Ma - Vr 09:00-17:00 0591 - 549 292 [email protected] Ma - Vr 09:00-17:00 0598 - 451 751 [email protected]
Uw Adviseur
in de regio
Persoonlijk
en betrokken
Vertrouwd door
500+ klanten
Contact Opnemen
Huis Verzekeringen > Belastingen

Belastingen

Ook dit regelt u bij Huis Verzekeringen

Ons belastingstelsel en de belastingwetgeving bestaan uit regels en regelingen die nogal eens wijzigen. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij wel! Wij verdiepen ons continu in de actuele wet- en regelgeving zodat wij er voor u uit kunnen halen wat er in zit. Uiteindelijk willen we toch allemaal zo weinig mogelijk belasting betalen?

Wij kunnen u veel werk uit handen nemen op het gebied van uw belastingaangifte, maar geven van tips en adviezen om zoveel mogelijk te besparen.

  • Uw eigen contactpersoon voor alle belastingzaken
  • Zowel particuliere als zakelijke belastingzaken
  • Volledige ontzorging bij het invullen, terugvragen of aangeven
  • Altijd dichtbij en bereikbaar voor vragen of hulp

Aangifte inkomstenbelasting invullen

De blauwe belastingenveloppe ligt vaak al weer op de mat. Zo niet, dan kunt u deze wellicht binnenkort verwachten, of u ontvangt daarvoor een digitaal bericht. Let op: Mocht u geen aangiftebiljet ontvangen, maar toch een teruggaaf verwachten, dan adviseren wij u ons snel te bellen voor een controleafspraak.

Checklist en DigiD
Ook dit jaar bieden wij u weer de mogelijkheid aan om uw aangifte inkomstenbelasting door ons in te laten vullen. Om juist en tijdig uw aangifte te kunnen verwerken, hebben wij een aantal specifieke gegevens van u nodig. Hiervoor kunt u gebruik maken van de nog te ondertekenen checklist. Download de Checklist hier.
De gevraagde gegevens, benodigde stukken èn ondertekende checklist kunt u, samen met uw originele verzoek tot het doen van aangifte, op ons kantoor afgeven. Vergeet niet uw DIGID of de voor ons benodigde machtiging mee te brengen!

Kosten aangifte
In het geval dat alle stukken compleet bij ons op kantoor worden aangeleverd, bedragen de kosten voor het verzorgen €85,- (excl. btw) per aangiftebiljet. Op de aangifte van uw (fiscale) partner verlenen wij een korting van 25%.
Bij extra uit te voeren administratieve handelingen brengen wij een uurtarief van €85,- (excl. btw) in rekening, bijvoorbeeld bij incomplete aanlevering van gegevens en door ons te beantwoorden vragen aan de fiscus. Voor het verwerken en aanvragen van de huur-, kinder-, kinderopvang- en zorgtoeslag of het wijzigen of stopzetten van uw voorlopige aanslag 2017, rekenen wij standaard €15,- (excl. btw) per aanvraag.

Korting?
Indien u meerdere verzekeringen bij Huis Verzekeringen heeft lopen, of onderbrengt, verlenen wij een extra korting van 10% op de gehele factuur van uw belastingaangifte. Neem dus ook al uw verzekeringspapieren mee, wij lopen dan alles voor u door.

Kunt u op onze website niet vinden wat u zoekt, wilt u meer weten over onze diensten of heeft u een andere vraag? Dan maken onze belastingspecialisten graag tijd voor u! Neem direct contact op via onze contactpagina op plan een afspraak met een van onze onderstaande medewerkers via e-mail of telefoon.

Onze Belastingspecialist

John Huis

NVM Register-Makelaar/Taxateur (RMT)

(0591) 54 81 82
[email protected]

Lees alles over Huis Op onze informatiepagina >

Kunnen we helpen?

Neem gerust vrijblijvend contact op. We reageren doorgaans binnen 24 uur. U kunt ons ook meteen bellen.

 (0591) 549 292
[email protected]

Contact Opnemen