Kies uw KantoorKies uw KantoorExlooZuidbroek Ma - Vr 09:00-17:00 0591 - 549 292 [email protected] Ma - Vr 09:00-17:00 0598 - 451 751 [email protected]
Uw Adviseur
in de regio
Persoonlijk
en betrokken
Vertrouwd door
500+ klanten
Contact Opnemen
Huis Verzekeringen > Belastingen

Belastingen

Ook dit regel je bij Huis

Ontlast jezelf van belastingzorgen met HUIS Verzekeringen en Hypotheken! 

Wist je dat onze experts niet alleen gespecialiseerd zijn in verzekeringen en hypotheken, maar ook in belastingzaken? Laat ons jou helpen bij je belastingaangifte en geniet van gemoedsrust!

Met onze professionele begeleiding zorgen we ervoor dat je geen aftrekposten mist en optimaal profiteert van belastingvoordelen.

Laat ons jouw belastingzorgen verlichten, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak!

Ontdek de voordelen van samenwerken met HUIS Verzekeringen en Hypotheken. Jouw financiële gids, altijd aan je zijde.

  • Jouw eigen contactpersoon voor alle belastingzaken
  • Voor alle particuliere aangiftes
  • Volledige ontzorging bij het invullen, terugvragen of aangeven
  • Altijd dichtbij en bereikbaar voor vragen of hulp

Aangifte inkomstenbelasting invullen

De blauwe belastingenveloppe ligt vaak al weer op de mat. Zo niet, dan kun je deze wellicht binnenkort verwachten, of je ontvangt daarvoor een digitaal bericht. Let op: Mocht je geen aangiftebiljet ontvangen, maar toch een teruggaaf verwachten, dan adviseren wij je ons snel te bellen voor een controleafspraak.

Checklist en DigiD
Ook dit jaar bieden wij je weer de mogelijkheid aan om jouw aangifte inkomstenbelasting door ons in te laten vullen. Om juist en tijdig je aangifte te kunnen verwerken, hebben wij een aantal specifieke gegevens van je nodig. Hiervoor kun je gebruik maken van de nog te ondertekenen checklist. Download de Checklist hier.
De gevraagde gegevens, benodigde stukken èn ondertekende checklist kun je, samen met jouw originele verzoek tot het doen van aangifte, op ons kantoor afgeven. Vergeet niet je DIGID of de voor ons benodigde machtiging mee te brengen!

Kosten aangifte
In het geval dat alle stukken compleet bij ons op kantoor worden aangeleverd, bedragen de kosten voor het verzorgen €85,- (excl. btw) per aangiftebiljet. Op de aangifte van jouw (fiscale) partner verlenen wij een korting van 25%.
Bij extra uit te voeren administratieve handelingen brengen wij een uurtarief van €85,- (excl. btw) in rekening, bijvoorbeeld bij incomplete aanlevering van gegevens en door ons te beantwoorden vragen aan de fiscus. Voor het verwerken en aanvragen van de huur-, kinder-, kinderopvang- en zorgtoeslag of het wijzigen of stopzetten van uw voorlopige aanslag 2024, rekenen wij standaard €15,- (excl. btw) per aanvraag.

Korting?
Indien je meerdere verzekeringen bij Huis Verzekeringen hebt lopen, of onderbrengt, verlenen wij een extra korting van 10% op de gehele factuur van jouw belastingaangifte. Neem dus ook al je verzekeringspapieren mee, wij lopen dan alles voor je door.

Kun je op onze website niet vinden wat je zoekt, wil je meer weten over onze diensten of heb je een andere vraag? Dan maken onze belastingspecialisten graag tijd voor je! Neem direct contact op via onze contactpagina of plan een afspraak met een van onze onderstaande medewerkers via e-mail of telefoon.

Onze Belastingspecialist

John Huis

NVM Register-Makelaar/Taxateur (RMT)

(0591) 54 81 82
[email protected]

Lees alles over Huis Op onze informatiepagina >

Kunnen we helpen?

Neem gerust vrijblijvend contact op. We reageren doorgaans binnen 24 uur. U kunt ons ook meteen bellen.

 (0591) 549 292
[email protected]

Contact Opnemen