Kies uw KantoorKies uw KantoorExlooZuidbroek Ma - Vr 09:00-17:00 0591 - 549 292 [email protected] Ma - Vr 09:00-17:00 0598 - 451 751 [email protected]
Uw Adviseur
in de regio
Persoonlijk
en betrokken
Vertrouwd door
500+ klanten
Contact Opnemen
Huis Verzekeringen > Hypotheken

Hypotheken

Ook dit regel je bij Huis Verzekeringen

Een hypotheek die perfect bij je past
Door samenwerking met grote banken en verzekeraars kunnen wij je een hypotheek aanbieden welke perfect bij jouw situatie past. Wij regelen de zaak voor je van begin tot eind: van offerte-aanvraag tot en met het passeren van de akte.

Een hypotheek is simpel gezegd een geldlening met een huis als onderpand. Over de lening moet rente betaald worden. Deze rente is tot op zekere hoogte aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Het geleende geld zal uiteraard weer terugbetaald moeten worden. Bij het aangaan van een hypothecaire lening kan men afspraken maken over de wijze waarop de aflossing geschiedt.

  • Jouw eigen persoonlijke contactpersoon
  • Alle soorten hypotheken en oplossingen zijn bij ons mogelijk
  • Volledige ontzorging bij aanvragen, wijzigen of afsluiten
  • Altijd dichtbij en bereikbaar voor vragen of hulp

Hypotheekcheck

Door het onderstaande formulier in te vullen kun je geheel vrijblijvend een hypotheekadvies krijgen en zien hoeveel je kunt besparen.

Hypotheekverstrekkers

Als onafhankelijk adviseur doen wij zaken met diverse geldverstrekkers. Op deze manier kunnen wij je altijd passende hypotheek aanbieden. Hieronder een overzicht van een aantal hypotheekverstrekkers:

Regiobank
Aegon
ING
BLG
Obvion
ASR
Lloyds
Hypotrust
Woonfonds
Nationale Nederlanden

Wilt u meer informatie over de verschillende geldverstrekkers?
Klik dan op de naam van de geldverstrekker om naar de betreffende site te gaan.

SVN (starterslening)

De Starterslening biedt starters op de koopwoningmarkt de mogelijkheid om op een verantwoorde manier nét dat beetje extra te lenen. Hierdoor wordt dat ene speciale huis toch mogelijk.

De Starterslening overbrugt het verschil tussen de prijs van het huis (tot maximaal de Loan to Value) en de (eerste) hypotheek bij de bank.

De Starterslening bestaat uit twee delen:
1. Een leningdeel dat annuïtair wordt afgelost: de Starterslening.
2. Een leningdeel dat oploopt: de Combinatielening.
Voor beide delen heeft u de eerste 3 jaar geen maandlasten.

De aflossing van jouw Starterslening ‘betaal’ je de eerste 3 jaar met de Combinatielening. De Combinatielening loopt daardoor de eerste 3 jaar altijd op. Na deze periode van 3 jaar betaal je (in principe) rente en aflossing. Op het moment dat je de volledige rente en/of aflossing betaalt, los je op zowel de Starterslening als de Combinatielening af.

Is er een Starterslening in mijn gemeente?

Niet iedere gemeente heeft een Starterslening. Bel ons voor een afspraak, dan kijken wij samen met jou of jouw gemeente de Starterslening voert.

Kun je op onze website niet vinden wat je zoekt, wil je meer weten over onze diensten of heb je een andere vraag? Dan maken onze verzekeringspecialisten graag tijd voor je! Neem direct contact op via onze contactpagina of plan een afspraak met een van onze onderstaande medewerkers via e-mail of telefoon.

Onze Hypotheekspecialisten

Klaas Kreulen

Hypotheek- en assurantieadviseur

Kantoor Exloo en Zuidbroek
[email protected]

Lees alles over Huis Op onze informatiepagina >

Kunnen we helpen?

Neem gerust vrijblijvend contact op. We reageren doorgaans binnen 24 uur. U kunt ons ook meteen bellen.

 (0591) 549 292
[email protected]

Contact Opnemen