Kies uw KantoorKies uw KantoorExlooZuidbroek Ma - Vr 09:00-17:00 0591 - 549 292 [email protected] Ma - Vr 09:00-17:00 0598 - 451 751 [email protected]
Uw Adviseur
in de regio
Persoonlijk
en betrokken
Vertrouwd door
500+ klanten
Contact Opnemen

Wie is Huis Verzekeringen en Hypotheken en wat kunnen wij voor u betekenen?

Huis Verzekeringen > Blog > Wie is Huis Verzekeringen en Hypotheken en wat kunnen wij voor u betekenen?

“Veel mensen kennen ons wel al als makelaarskantoor maar wat veel mensen misschien nog niet weten is dat we meer dan dat doen en zijn. Wij bieden op financieel gebied alles onder 1 dak, namelijk makelaardij, verzekeringen én bankzaken.”

Samen met een jong en divers team van medewerkers staat John dagelijks klaar voor zijn klanten uit Exloo en omgeving. “Klaas is zeg maar de financiële man en houdt zich hoofdzakelijk bezig met de hypotheken en verzekeringen en wordt daarbij ondersteund door Lianne en Anet. Diana doet vooral veel op het gebied van bankzaken voor onze klanten en is daarnaast ook verantwoordelijk voor onze eigen boekhouding. En Alex, Ronald, Nienke en Kelly zijn dagelijks bezig met allerlei zaken op het gebied van de makelaardij. Eigenlijk heeft iedereen zijn eigen specialiteit maar als het zo uitkomt doen we ook andere dingen voor elkaar en voor onze klanten.” legt John uit.

De werksfeer binnen het kantoor is informeel en dat voel je als klant bij binnenkomst ook direct, je wordt begroet door een vriendelijk en bekend gezicht, de koffie staat voor je klaar en er is altijd wel iemand aanwezig die je vraag kan beantwoorden of die je ergens mee kan helpen.

John: “Omdat we alles onder 1 dak aanbieden kunnen we voor klanten bij bijvoorbeeld de overdracht van hun woning ook direct nagaan of alles dat op financieel gebied geregeld moest worden ook daadwerkelijk geregeld is. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de hypotheek en verzekeringen.”

Regiobank

Voor wat betreft uw bankzaken kunt u dus ook bij Huis Makelaardij terecht, binnen het kantoor heeft ook de Regiobank een belangrijke rol gekregen. Steeds meer banken sluiten kantoren en verdwijnen uit de buurt. Regiobank is en blijft juist dé bank in de buurt. “Regiobank is juist erg sterk in het verlenen van directe en persoonlijke service op het gebied van betalen, sparen, hypotheken, beleggen en aanvullend pensioen. Gewoon goede bankproducten met een duidelijke uitleg over de mogelijkheden.” zegt John.

Bij Regiobank kunt u altijd gewoon, zonder afspraak, binnenlopen en uw persoonlijk adviseur is voor u een bekend gezicht en dus ook iemand die weet wie u bent. Bij Regiobank heeft u niet te maken met allerlei bureaucratische en strenge regeltjes maar wordt u gewoon terplekke, op kantoor, geholpen met uw vraag of probleem.

Vindt u online bankieren maar lastig? Dat kan men zich bij Huis heel goed voorstellen en daarom geven ze u er graag wat extra uitleg over of helpen u er zelfs even bij, gewoon omdat ze vinden dat dat hoort bij persoonlijke service en dienstverlening!

 

Leave a Reply