Kies uw KantoorKies uw KantoorExlooZuidbroek Ma - Vr 09:00-17:00 0591 - 549 292 [email protected] Ma - Vr 09:00-17:00 0598 - 451 751 [email protected]
Uw Adviseur
in de regio
Persoonlijk
en betrokken
Vertrouwd door
500+ klanten
Contact Opnemen

Verplichting rookmelders vanaf 1 juli a.s.

Huis Verzekeringen > Blog > Verplichting rookmelders vanaf 1 juli a.s.

Hoe brandveilig is jouw woning?

Vanaf 1 juli is het in Nederland verplicht dat er op elke etage van de woning een rookmelder aanwezig is. Het doel is om het aantal doden bij woningbranden te verminderen. Je moet er toch niet aan denken dat er tijdens je slaap brand uitbreekt in jouw woning! Overkomt dit jou toch? Dat redt een rookmelder, die jou tijdig waarschuwt, echt levens!

Goed verzekerd én goed voorbereid

Voor brandschade aan jouw woning en eigendommen kan je je verzekeren. Deze verzekeringen bestaan uit een opstal-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering. De schade na een brand kan enorm zijn! Dan is het een prettig idee dat je goed verzekerd bent.

Gratis slimme rookmelder

Sluit je tussen 1 april en 1 juni via ons bovengenoemde verzekeringen af? Dan ontvang je een van ons een Smartlife digitale rookmelder t.w.v. €34,50 cadeau*. Deze slimme rookmelder is gemakkelijk te monteren en kan eenvoudig gekoppeld worden aan een Smart Home System. Zodra er rook of een snelle toename van de temperatuur wordt gedetecteerd, klinkt er een luid alarm en ontvang je een melding op jouw telefoon.

Uiteraard vergeten wij onze bestaande klanten niet

Heb je via ons kantoor jouw schadeverzekeringen geregeld? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs en ontvang een Smartlife Digitale rookmelder t.w.v. €34,50 cadeau*. De verzekeringen worden doorgenomen om te kijken of alles nog past bij de huidige situatie en indien noodzakelijk aangepast.