Kies uw KantoorKies uw KantoorExlooZuidbroek Ma - Vr 09:00-17:00 0591 - 549 292 [email protected] Ma - Vr 09:00-17:00 0598 - 451 751 [email protected]
Uw Adviseur
in de regio
Persoonlijk
en betrokken
Vertrouwd door
500+ klanten
Contact Opnemen

Overdracht assurantiekantoor Geert Strabbing

Huis Verzekeringen > Blog > Overdracht assurantiekantoor Geert Strabbing

Na 28 jaar als eenmanszaak zijn cliënten op altijd te hebben gediend, vindt Geert Strabbing de tijd aangebroken om zijn werkzaamheden als assurantieadviseur te beëindigen.

Mede door de veranderde regelgeving in de afgelopen periode, moesten steeds meer activiteiten worden uitbesteed aan specialisten. De wettelijke verplichtingen met betrekking tot advisering zijn de afgelopen jaren steeds verder aangescherpt. Geert Strabbing denkt daarom dat het voor zijn relaties handiger en beter is om deze vraagstukken zoveel mogelijk onder één dak te kunnen bespreken en te laten verzorgen. Het voordeel daarvan is dat alles zo goed mogelijk op elkaar af kan worden gestemd.

‘Huis Verzekeringen en Hypotheken’ heeft veel specialiteiten in eigen huis. Tevens is dit kantoor laagdrempelig en kent het zijn relaties vaak persoonlijk. Dit is in de geest van zijn kantoor en de wijze waarop hij al die jaren zijn werk heeft gedaan. Voor de relaties van Geert is het nu ook mogelijk om alle bankzaken (RegioBank), hypotheken en makelaardij daar te laten verzorgen. Hij is daarom bijzonder gelukkig dat met HUIS Verzekeringen en Hypotheken overeenstemming is bereikt om zijn bedrijf volledig over te nemen.
Hij heeft de volle overtuiging dat zijn klanten op maximale dienstverlening en service kunnen rekenen, op de wijze die hij zelf voorstaat en altijd heeft gewerkt.