Kies uw KantoorKies uw KantoorExlooZuidbroek Ma - Vr 09:00-17:00 0591 - 549 292 [email protected] Ma - Vr 09:00-17:00 0598 - 451 751 [email protected]
Uw Adviseur
in de regio
Persoonlijk
en betrokken
Vertrouwd door
500+ klanten
Contact Opnemen

Belastingaangifte 2018

Huis Verzekeringen > Blog > Belastingaangifte 2018

De blauwe belastingenveloppe ligt vaak al weer op de mat. Zo niet, dan kunt u deze wellicht binnenkort verwachten, of u ontvangt daarvoor een digitaal bericht. Let op: Mocht u geen aangiftebiljet ontvangen, maar toch een teruggaaf verwachten, dan adviseren wij u ons snel te bellen voor een controleafspraak.

Checklist en DigiD
Ook dit jaar bieden wij u weer de mogelijkheid aan om uw aangifte inkomstenbelasting door ons in te laten vullen. Om juist en tijdig uw aangifte te kunnen verwerken, hebben wij een aantal specifieke gegevens van u nodig. Hiervoor kunt u gebruik maken van de nog te ondertekenen checklist. Deze vindt u hier.
De gevraagde gegevens, benodigde stukken èn ondertekende checklist kunt u, samen met uw originele verzoek tot het doen van aangifte, op ons kantoor afgeven. Vergeet niet uw DIGID of de voor ons benodigde machtiging mee te brengen!

Kosten aangifte
In het geval dat alle stukken compleet bij ons op kantoor worden aangeleverd, bedragen de kosten voor het verzorgen €85,- (excl. btw) per aangiftebiljet. Op de aangifte van uw (fiscale) partner verlenen wij een korting van 25%.
Bij extra uit te voeren administratieve handelingen brengen wij een uurtarief van €85,- (excl. btw) in rekening, bijvoorbeeld bij incomplete aanlevering van gegevens en door ons te beantwoorden vragen aan de fiscus. Voor het verwerken en aanvragen van de huur-, kinder-, kinderopvang- en zorgtoeslag of het wijzigen of stopzetten van uw voorlopige aanslag 2018, rekenen wij standaard €15,- (excl. btw) per aanvraag.

Korting?
Indien u meerdere verzekeringen bij Huis Verzekeringen heeft lopen, of onderbrengt, verlenen wij een extra korting van 10% op de gehele factuur van uw belastingaangifte. Neem dus ook al uw verzekeringspapieren mee, wij lopen dan alles voor u door.

Leave a Reply